beats by dre cheap

Bayern Munchen dobio novog "prehrambenog" sponzora "Burger King"

Uli Hoeneß jeo/grizao je ukusno. "Ja nisam ništa extra doručkovao", rekao je direktor FCB prije nego je vidno počeo uživati u hamburgerima. Postalo je jasno: Hoeneß je sklopio nova partnerstva između Bayerna i Burger Kinga. U utorak, u Burger restoranu Kette predstavljen je novi partner FC Bayerna. Prvo, na tri godine, do kraja sezone 2011/12, suradnja je napravljena.

"Vrlo smo zadovoljni sa ovom kompanijom i spremni smo za ulazak u partnerstvo", kazao je Hoeneß u smjeru Thomasa Bergera, direktora Burger King of Germany, "Mislimo da je ovo vrlo suvremeno." Burger King je bio "vrlo inovativno, moderno društvo" , rekao je FCB menadžer. Berger je također presretan ( "Ovo partnerstvo nije bacanje novca."), Te je naglasio kako se Burger King i Bayern München podudaraju. "Uspjeh orijentacije, odgovornosti i da će uvijek pobijediti", ta svojstva čine ove dvije kompanije.

Koristi od partnerstva će imati posebno fanovi - i ne samo Bayernovi obožavatelji već svi nogometni fanovi u Njemačkoj. Berger je rekao: "Mi ćemo učiniti sve što je moguće da Njemački fanovi uživaju." Tada će fanovi na Bayernovim domaćim utakmicama s ulaznicama dobiti i nešto za jesti . Čak su planirani popusti u trgovinama Burger Kinga ili možete kupiti nešto vrlo veliko sendvič sa Bayernovim-logom. Štoviše, on je planirao da Burger King proizvodi Allianz Arenu za ponudu.

"Radimo vrlo tijesno", rekao je Berger, čija će se tvrtka u budućnosti na reklamama i na video ekranu na Allianz Areni oglašavati. Kao mali poklon u partnerstvu Hoeneß je Bergeru dao FC Bayernov dres. "A na kraju je Burger King bio ponosan da njegovo ime bude pročitano. Hoeneß je rekao: "Ja sam prilično siguran da ćemo ponovo produžiti sponzorstvo."


preuzeto i prevedeno sa bayernove stranice/kopiranje ZABRANJENO

by http://bayernmunchen.prophp.org

HARY_19=BAYERN MUNCHEN
http://harybayern.blogger.ba
13/08/2009 13:51