beats by dre cheap

www.bayernmunchen.prophp.org vam donosi intervju sa Michaelom Tarnatom: "Počinjem novi život"

Kao što je obećano bayernmunchen.prophp.org prati sve šta se dešava pa vam tako za ovaj put dodnosi intervju sa nekadašnjom legendom Tarnatom..Michael Tarnat se vraća natrag u FC Bayern. 39-godišnjak, koji je od 1997 do 2003 nosio dres njemačkog prvaka i također doprinio puno i pripadao timu 2001 godine kada je osvojio Champions League,a sada radi za izviđanje/skauting Crvenih. Odigrao je 122 Bundesligaške utakmice i imao je simpatičan nadimak „Tanne“, a za FCB je zabio osam golova. Zajedno s Bixente Lizarazuom je dijelio poziciju lijevog veznog pod palicom trenera Giovannia Trapattonia, a posebno pod palicom Ottmara Hitzfelda.

Nakon MSV Duisburga i Karlsruhera Tarnat je došao u FC Bayern. 2003, u dobi od 32 godina napustio je klub. Legendarni nogometni profesionalac bio je šest godina izvan Bayerna. Nakon FC Bayerna otišao je godinu dana u Manchester City u Premier ligu,a posljednjih pet godina proveo je u Hannoveru. Iznad svega, to nikada Uli Hoeneß nije izdvajao iz kontakta. I tako je bilo da je Bavarski-menadžer staro obećanje Tarnatu ispunio i vratio ga natrag u FC Bayern. U intervjuu govori za fcbayern.de o Bayernu, novim-starim zaposlenicima, o svom poslu kao skaut mladih i starim vremenima.

Intervju sa Michael Tarnatom

fcbayern.de/bayernmunchen.prophp.org: Lijepo je što ćemo vas opet u budućnosti češće viditi u Säbener ulici, Michael. Kako ste?

Tarnat: "Za mene,počinje novi život, i ja se tome radujem. Ali moj posao kao Skaut mladih je i novi izazov za mene. Želim dobro razviti oko za talente i pridobiti ih u FC Bayern München. "

fcbayern.de/bayernmunchen.prophp.org: Kako se to dogodilo da ste se nakon završene profesionalne karijere opet vratili u FC Bayern?

Tarnat: "2003, sam morao klub napustiti, bio sam prilično tužan. Želio sam završiti karijeru u FC Bayernu. Uli Hoeneß je primjetio da radim sa puno zalaganja za FC Bayern. Jer on je pitao mene što ja želim nakon profesionalne karijere napraviti. Već sam mu rekao onda nešto u smjeru talent izviđača bi se mogao zamisliti. A on mi reče: "Pazi, igraj nogomet dokle ide. I vrati se onda, i mi ćemo popricati o tome'. Mi smo u maju razgovarali. Sada ćemo pokušati, a ja sam vrlo sretan zbog toga. "

fcbayern.de/bayernmunchen.prophp.org: Šta znači vaša nova uloga tačno?

Tarnat: "Izviđanje je podijeljeno u FC Bayernu na profesionalno i juniorsko područje. Ja radim za juniorsko područje. Zajedno s Werner Kernom, voditeljem odjela za juniorske timove, Hermann Gerland i Hermann  Hummels i ja sam odgovoran za izviđanje mladih igrača. I to za U-17. Moj zadatak je da najbolje igrače iz Njemačke i Europe prikupim u FC Bayern. "

fcbayern.de/bayernmunchen.prophp.org: Šta to znači u svakodnevnom životu?

Tarnat: "Hermann Hummels je moj šef, da tako kažemo. S njime sam razgovarao s, ali sam morao na putovanje ici. Sada sam u petak, putovao u Lihtenštajn. Mi putujemo na juniorske turnire i tako to. "

fcbayern.de/bayernmunchen.prophp.org: Želite li izričito raditi kao skaut ili čak možete drugu karijeru u nogometu zamisliti?

Tarnat: "Činjenica je da moj sin također igra nogomet, primjetio sam da mi se sviđa i da mlade talente malo pratim i dajem im savjete i podršku. Nisam poželio biti trener ili funkcioner. Osim toga, čini mi mnogo zabave suradnja s mladim ljudima. "

fcbayern.de/bayernmunchen.prophp.org: Usuđuješ se gledati zadatak kao talenat izviđač za glavni tim?

Tarnat: "Za mene, to na vrhu sigurno nije lako, jer ja sam još uvijek u potrazi nakon što sam završio profesionalnu karijeru nogometaša. Za mene još uvijek je teško reći koje vještine mlada osoba mora imati da bi se vidjeo kasnije u Bayern Münchenu. Ali, naravno, možete neke stvari, kao što je tehnologija, pregled, motorika, ili brzina prepoznati kod igrača. "

fcbayern.de/bayernmunchen.prophp.org: Šest godina bili ste daleko od Minhena. Poznajete li neke igrače?

Tarnat: Bastian Schweinsteiger je još uvijek tamo. Michaela Rensinga, znam čak i više, onda je on igrao sa amaterima i Philipp Lahm. Ali tu nisu samo trenutni igrači. Tu je Christian Nerlinger, s kojim sam igrao zajedno. Sa Jens Jeremisom imao sam dobar kontakt. U svakom slučaju, ja sam zadovoljan kad vidim domara ili menadžera koji nas zabavljaju. To je uvijek dobar znak da niste učinili mnogo krivog. "fcbayern.de/bayernmunchen.prophp.org: Sjećate li se još uvijek svoji najbolji iskustava s FC Bayern?

Tarnat: "Naravno. Dva su najviša iskustva DFB Kup pobjeda 1998 i njemačko prvenstvo 1999. To je bio moj prvi naslov. Kao mali dječak uvijek sam imao snove zdjelu ili čašu u ruci držati. A kad sam ih postigao to je nevjerojatan osjećaj. "

fcbayern.de/bayernmunchen.prophp.org: Vaš bivši tim s Elberom, Jeremisom, Effenbergom i Co uglavnom je činilo nevjerojatno drugarstvo. Je li takvo što još uvijek u profesionalnom nogometu?

Tarnat: "Uvijek će biti manje, jer svaki po svom interesu ide. Niko nije ljut na druge da se poduzmu mjere. To više nije ono što je za nas bilo. Imali smo nekoliko igrača s kojima smo se noću češće sastajali i jeli s obitelji zajedno, a djeca su se igrala zajedno s drugima. A sad toga nema.

fcbayern.de/bayernmunchen.prophp.org: Vi ste tek nedavno prestali igrati profesionalni nogomet. Možete li zamisliti, da ponovo obujete kopačke za FC Bayern II?

Tarnat: "Nešto ću vam također reći: ovo je dovoljno. Totalno sam isključen, a povratak nije pitanje za mene. Ja sam odigrao oproštajnu utakmicu s Hannoverom 96 v Arsenal i to je to"

fcbayern.de/bayernmunchen.prophp.org: Hvala Michael za razgovor i sretno s novim poslom.


preuzeto i prevedeno sa bayernove stranice/kopiranje ZABRANJENO bez dopuštenja


by http://bayernmunchen.prophp.org

HARY_19=BAYERN MUNCHEN
http://harybayern.blogger.ba
12/08/2009 11:22