beats by dre cheap

EwO i MeNe NaZaD sa lošim vijestima "Lucio napustio Bayern nakon pet sezona i potpisao za Inter! "

Nakon pauze od nekoliko dana ja sam opet tu s novim vijestima :)(:

Lucio napustio Bayern nakon pet sezona i potpisao za Inter!


Brazilski reprezentativac i dosadašnji član Bayerna iz Muenchena, Lucio, potpisao je trogodišnji ugovor s milanskim Interom. Takva informacija objavljena je na službenim stranicama njemačkog velikana.

"Poslije petogodišnje suradnje, lucio odlazi u Inter", stoji u kratkom tekstu.

Još uvijek nije poznato koliku je odštetu platio talijanski klub, no prema špekulacijama i tržišnoj cijeni Brazilca pretpostavlja se da je ona oko 8 milijuna eura. Lucio je u Bayernu imao važeći ugovor do lipnja 2010.

Unatoč važećem ugovoru bilo je poznato da novi trener bavarskog kluba Luis Van Gaal nije namjeravao iskusnom braniču povjeriti dosadašnju ulogu koju je uživao u klubu. U pet godina boravka na Alianz Areni, Lucio je ubilježio 144 nastupa u Bundesligi, a Bayern je s njim osvojio naslove 2005., 2006, i 2008, kada su uzeli duplu krunu.

"Promijenili su ukupno 15 igrača, no imaju dovoljno novca platiti Lucia", rekao je menadžer kluba Uli Hoeness. Rupu odlaskom Brazilca trebali bi zakrpati Holger Badstuber ili novopridošli Edson Braafheid. Navodno se Van Gaalu nije sviđala Luciova sklonost nekontroliranim posjetama protivničkoj polovici, odnosno preofenzivna igra, iako to nikada nije javno rekao.


by http://bayernmunchen.prophp.org

HARY_19=BAYERN MUNCHEN
http://harybayern.blogger.ba
17/07/2009 16:57