beats by dre cheap

bayernmunchen.prophp.org vam donosi intervju sa Van Gaalom..

altPrije sedam dana počeo je mandat novog trenera Louisa van Gaala u FC Bayernu. A tjedan dana nakon njegovog uvodnog govora na treningu, nizozemac je u srijedu u studiju FCB.tv prvi put dao televizijski intervju. 57-godišnjak je govorio o svom prvom pojavljivanju, o kadru njemačkog rekordnog majstora i o test utakmici sa Red Bull Salzburgom.


Intervju s Louisom van Gaalom

fcbayern.de: Gospodine Van Gaal, kakvi su vaši dojmovi nakon prvog dana treninga, kao glavni trener u FC Bayernu?

Louis van Gaal: "Dobri. Iako sam tu samo tjedan dana, ali imam dobar osjećaj.

fcbayern.de: Što je retrospektivno prvi dan u Münchenu?

Van Gaal: "Za trenera je prvi dan u novom klubu uvijek nešto posebno. Bayern München je bio moja želja i ja sam htjeo da prvi razgovor s mojim igračima bude dobar Njemački. To je ono što sam učinio i što je također vrlo bitno da sam objasnio moju filozofiju i naše ciljeve. "

fcbayern.de: Jeste li nakon prvog tjedna treninga, dobili dojam da su igrači razumili vašu filozofiju?

Van Gaal: "Mislim da sam drugačiji od svih drugih trenera. Imam zaseban identitet i holistički princip. Igrači imaju još jednog trenera uz mene, i mislim da je vrijeme prekratko da bi mogao malo više šta reći. "

fcbayern.de: Vaša grupa obuhvata 27 igrača trenutno. Treba li tako veliki broj?

Van Gaal: "Ne, to nije dobro. Već sam rekao da uvijek koristim 22 igrača i tri mlada igrača za posao. Vrlo je važno da igrač vjeruje da će igrati. Ako ćemo imati veliki vod, to je za mnoge igrače onda problem. To nije dobro za motivaciju. Ali mislim da je važno uvijek biti motiviran na treningu i za igru. "

fcbayern.de: Kažete mladih igrača. Smatrate se velikim pristalicom mladih. Kakav dojam su ostavili Thomas Müller i Holger Badstuber?

Van Gaal: "Ja sam rekao da ću dati priliku mladim igračima. Müller i Badstuber će dobiti priliku da pokažu što mogu. Ali mi još uvijek trebatmo čekati i vidjeti. "

fcbayern.de: Što je s ostalim "novim", kao što je Gomez, Pranjić Tymoshchuk ili?

Van Gaal: "Također, još uvijek je prerano da donesem presudu. Mislim da imamo dobra pojačanja, ali moramo čekati i vidjeti kako su u skladu s kulturom FC Bayerna i kako će se prilagođavati meni. To će sigurno biti još jedan mjesec. "

fcbayern.de: U petak je prva test utakmica sa Red Bull Salzburg. Što možete očekivati?

Van Gaal: "Svakog igrača ćemo koristiti. Nadam se da ćemo vidjeti nešto što smo trenirali ovaj tjedan. Ali ovdje je prerano očekivati previše. Bili mi pobijedili ili izgubili, mnogi se zaključci ne mogu izvući o tome. "

fcbayern.de: Da zaključimo, koji su vaši ciljevi s FC Bayernom za novu sezonu?

Van Gaal: "Naš dugoročni cilj - možda on traje duže nego što je moj period u Münchenu - je osvajanje Lige prvaka. Kratkoročni cilj je da prikažemo dobru igru. Nakon toga, nadam se da će publika biti sretna i da će dolaziti na pobjede svog tima. "

Razgovor izvršio Herbert Steffen

preveo Hary=HaRkO


by http://bayernmunchen.prophp.org

HARY_19=BAYERN MUNCHEN
http://harybayern.blogger.ba
09/07/2009 18:04