beats by dre cheap

Sebastian Deisler se vraća ali samo s knjigom!?!

altbayernmunchen.prophp.org prati šta rade Bayernovi igrači i nekadašnje zvijezde kluba pa vam tako donosimo veoma zanimljivu vijest o Sebastianu Deisleru.

Nijedan igrač nije nestao tako mlad, tako neobično, tako radikalno da se razlikuje kao Sebastian Deisler (29).

Dana 16. januara 2007 je završio karijeru u Bayern Münchenu nakon odigranih 36 utakmica za reprezentaciju i 135 Bundesligaških utakmica karijere. Bio je potopljen. Od tog dana Sebastiana Deislera nije se moglo vidjeti ili čuti. Najveći njemački nogometni talent potpuno je nestao iz javnog života. Deisler je sada iznenada ponovno tu. Kako piše "Sport Bild" pojavit će se 29 septembra knjigom "Povratak u život." Podnaslov glasi: "Nedovršena priča o jednom nogometašu."

Na 256 stranica, bivši profesionalac Bayern Münchena i Herthe BSC Berlin, zajedno s novinarom Michael Rosentritt piše o "njegovom entuzijazmu i ljubavi prema nogometu, ali i strahovima, depresiji i njegovom zatajenju", kako kaže njegov izdavač.

"Bio sam tako smiješan prije. U Berlinu, sam sjedio u mom stanu, bio sam poznat diljem Njemačke, bio sam na vrhu, a pred vratima je stajao jedan Mercedes .. Ali sve to me nije činilo sretnim. Ja sam se čudom čudio? ", on je naveo za " Sport Bild".

Deisler je karijeru počeo s 18 godina u Borussia Mönchengladbach, a godinu dana kasnije preselio se kao izniman talent u Hertha Berlin, a 2000 godine kao 20-godišnjak odigrao je prvu utakmicu za reprezentaciju Njemačke protiv Nizozemske. Ubrzo nakon toga počeo je gotovo nevjerojatan period trpljenja za njega. Zbog ozljede, i opet oštećenja hrskavice koljena, nije sudjelovao na dva svjetska prvenstva. Dodatno je Deisler bio u Münchenu na Max Planck institutu za psihijatriju među onim koji pate od depresije. U januaru 2007 Deisler je najavio kraj nogometne karijere kao profesionalni igrač.

Sa svojom knjigom, on se nakon dvije godine, vratio natrag u javnost.

by http://bayernmunchen.prophp.org (život je lakši uz nas)

FC BAYERN je moj klub, tako je bilo tako jes i tako će biti.

HARY_19=BAYERN MUNCHEN
http://harybayern.blogger.ba
08/07/2009 20:51