beats by dre cheap

bayernmunchen.prophp.org vam donosi intervju sa Edsonom Braafheidom..

Edson Braafheid je novo pojačanje FC Bayerna. Ovog ljeta 26-godišnjak je iz FC Twente presao u Bayern iz Minhena. On je mnogo više od obrambenog igrača ali još nije poznat. Zato nam fcbayern.de donosi intervju sa njim. On je pricao o nizozemskoj, o promjeni do koje je došlo, koju poziciju preferira i kakvi su njegovi prvi dojmovi o FC Bayernu.

Intervju s Edsonom Braafheidom:

fcbayern.de: Dobrodošli u FC Bayern, Edson. Nalazite se u Njemačkoj koja vam još uvijek nije poznata. Recite nam malo o vama.

Braafheid: "Rođen sam u Surinamu, Južna Amerika. Kad mi je bilo šest godina, došao sam u Nizozemsku, a potom sam odrastao u Amsterdamu. S osam godina sam po prvi puta u klubu igrao nogomet, sa 16 sam došao u FC Utrecht, moj prvi profesionalni klub. Nakon šest godina, onda sam se preselio u FC Twente i sada tri godine kasnije došao sam u jedan veliki klub. "

fcbayern.de: Koju poziciju će te igrati za FC Bayern?

Braafheid: "Ja sam lijevi branič, ali i u unutrašnjosti obrambeni igrač. Sviđaju mi se obje pozicije. Kao branič unutrašnjosti uvijek morate biti jako koncentrirani na protivničke igrače, a kao lijevi branič imate svog protivnika kojeg pratite, a možete otići i u napad ako postoji prilika. "

fcbayern.de: Gdje će vas rasporediti Louis van Gaal?

Braafheid:
 "On zna da ja mogu igrati obje pozicije. Staviće me gdje bude mislio da mogu najviše pomoći."

fcbayern.de: Jeste li mislili dugo prije nego što ste odlučili da se preselite u München?

Braafheid: "Kada sam čuo da se Bayern München zanima za mene, ja nisam vjerovao. Tako veliki klub! I onda sam razgovarao s Louisom van Gaalom i još nekim ljudima iz Bavarske. To mi je dalo sigurnost da oni stvarno hoće mene. I moj stomak se u razgovoru od prvog trenutka osjećao dobro. Tako sam odlučio doći ovdje. Mislim da svaki nogometaš želi igrati u najvećem Njemačkom klubu. "

fcbayern.de: Jeste li također s Mark van Bommelom razgovarali?

Braafheid: "Da. On mi je rekao da je Bayern fantastičan klub koji ima samo pozitivne izvještaje. On mi je isto tako rekao da su očekivanja u klubu vrlo velike i onda moram biti spreman da se nosim s njima. "

fcbayern.de: Čini mi se da se ne plašite?


Braafheid: "Bojite se pogrešne riječi. Ja sam znatiželjan, kao što sam dio tima, i vjerujem da bi se svi koji dođu u klub nosili s pritiskom. Vjerujem da je pritisak, ali očekivanja Bayerna Münchena su velika i to ih čini velikim klubom. "

fcbayern.de: Već ste sada četiri dana na treningu. Da li vas je i s čime vas je osvojio FC Bayern?

Braafheid: "Vrlo dobro mi je ovdje. Prvi dan na treningu je bilo toliko gledatelja da to nisam još iskusio. Sve, od travnjaka pa dalje pokazuje da je Bayern veliki klub. "

fcbayern.de: Znate Louisa van Gaala iz nizozemske lige. Što je posebno o njemu?

Braafheid: "U nizozemskoj reprezentaciji sam sa igračima AZ Alkmaara govorio o njemu. Oni su rekli meni da Louis van Gaal radi sve kako bi igrači i tim bili najbolji. Svaki dan on postavlja bar malo više, svaki dan u potpunosti morate dati svoje najbolje. Mislim da je za svakog igrača i cijeli tim vrlo pozitivan. "

fcbayern.de: Kada ste birali brojeve uzeli ste 4. Postoji li neki poseban razlog?

Braafheid: "Ne. Bila su samo dva predložena: 15 ili 4. I 4 volim više. "

fcbayern.de: Jeste li imali priliku da upoznate grad Minhen?

Braafheid: "Ja sam još uvijek u potrazi za kućom, pa se učim po gradu. Prvi dojmovi su vrlo dobri. "

fcbayern.de: Jeste li sami došli u Minhen?


Braafheid: "Moji roditelji, moj brat i sestra su u prvih nekoliko tjedana u Minhenu sa mnom. Nakon školske godine koja je završila u Nizozemskoj, moja prijateljica i moje dvoje djece dolazi do mene. Nadam se da ću do tada naći dom. "

Intervju je izvršio: Nikolaus Heindl

Preveo Hary=HarKo ;)


preuzeto i prevedeno sa bayernove stranice
 

by http://bayernmunchen.prophp.org

HARY_19=BAYERN MUNCHEN
http://harybayern.blogger.ba
05/07/2009 03:35