beats by dre cheap

SVI ŽELE "NOVOG RONALDINHA" a on najblizi Allianz Areni

Ponekad je dovoljno čuti da je igrač Brazilac, da bi evropski velikani izdvojili milione nadajući se da će u tim dovesti nasljednika Ronalda, Rivalda, Kake, Ronaldinha... Douglas Costa smatra se jednim od njih.

Tek što je napunio 18 godina, Douglas Costa već je postao tražena roba u svijetu fudbala. Arsene Wenger i Sir Alex Ferguson pokušavaju sve kako bi baš jedan od njih bio taj sretnik, koji će u svom timu imati "novog Ronaldinha".

Naime, Douglas Costa je ofanzivni igrač brazilskog Gremija, odličnim nastupima za navedeni klub natjerao je čelnike Manchestera i Arsenala da ga svrstaju u svoju transfersku listu. No, Costa je za sada, ipak, najbliže Allianz Areni, odnosno minhenskom Bayernu. Bavarci su ga ranije opazili, i već pregovaraju sa Brazilcem, iako ga na Old Traffordu silno žele kao zamjenu za Cristiano Ronalda.

"Došlo je do pristupa jednog velikog njemačkog kluba. Vidjeli su ga u Južnoameričkom mladom prvenstvu i odmah ga željeli. Razgovarali smo, no vidjet ćemo što će se dogoditi u narednih sedam dana", izjavio je Costin menadžer Cesar Bottega.

Bottega je dobio poziv i sa Old Trafforda. Navodno su Vragovi i više nego zagrijani za Costu, no vremena je sve manje. Bayern, Arsenal i Manchester su timovi koji pokušavaju osvojiti srce mladića, te ga dovesti u svoje redove, ali je sigurno kako će se broj evropskih giganata uskoro povećati.

Bez obzira što je tek postao punoljetan, Costa košta nevjerovatnih 21 milion funti, pa je i teško očekivati da Englezi izdvoje toliku sumu novca za tako mladog i neiskusnog igrača.

preuzeto sa sportsport.ba / http://bayernmunchen.prophp.org

HARY_19=BAYERN MUNCHEN
http://harybayern.blogger.ba
30/06/2009 22:27