beats by dre cheap

Danijel Pranjić novo pojačanje Bayerna..

FC Bayern je dobio sljedeću pridošlicu. Hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić došao je iz nizozemske prve lige iz kluba SC Heerenveen u München i potpisao trogodišnji ugovor do 30. juna 2012. "Pranjić je svestrani igrač koji je bio na vrhu liste želja našeg novog trenera Louis van Gaala", rekao je generalni direktor Karl-Heinz Rummenigge.

Igrač je s Bayernovim dužnosnicima već prije tri tjedna sve dogovorio a danas je na sastanku s predstavnicima kluba Heerenveena potpisan i ugovor. Zasad je nepoznato koliko je Bayern platio za Pranjića.

16 golova na lijevoj strani

Pranjić je preselio u ljeto 2005 godine iz Dinamo Zagreba u Heerenveen. U zadnje vrijeme kako je preselio na lijevu vanjsku stranu u 30 utakmica postigao je 16 golova i sedam asistencija. U petoj sezoni u Eredivisiji on je osvojio Nizozemski kup sa svojim Heerenveenom.

Njegov najveći uspjeh s hrvatskom reprezentacijom, u kojoj je debitovao 2004 godine i u kojoj je igrao 22 puta bilo je Četvrtfinale Eurospskog prvenstva 2008.

Pola tuceta obezbjeđeno

27-godišnjak Pranjić je šesta pridošlica FC Bayerna za novu sezonu. Ranije je Bayern dogovorio usluge Anatoli Timoschtschuka, Alexandera Baumjohann, Ivice Olića, Maria Gomeza i Edsona Brafheida. Osim toga Andreas Görlitz se vraća sa posudbe.A iz Bayerna odlaze Ze Roberto, Lukas Podolski i Massimo Oddo.

preuzeto i prevedeno sa bayernove stranice

HARY_19=BAYERN MUNCHEN
http://harybayern.blogger.ba
22/06/2009 16:59