13 igrača Bayerna nastupa za svoje reprezentacije

U ovom tjednu trener Louis van Gaal je vrlo ograničen za treniranje novog sustava igre. 13 igrača nedostaje treneru Bayerna na vježbalištu u Säbener ulici. Svi će igrati u srijedu večer za svoje reprezentacije, a u četvrtak će se iz svojih matičnih zemalja vratiti u Minhen.

Šest igrača Bayerna su s njemačkom reprezentacijom i U21 reprezentacija na putu. Philipp Lahm, Bastian Schweinsteiger, Mario Gomez i Miroslav Klose će se sastati u srijedu navečer u Bakuu s Azerbejdžanom. Nasuprot je Berti Vogts koji trenira momčad Azerbejdžana.

Nastup Miroslava Klosea je još uvijek upitan. Napadač je propustio prvi meč Bundeslige na otvaranju protiv Hoffenheima.

Dva Bayernova mladića debituju

Holger Mueller i Thomas Badstuber će imati debi u dresu njemačke U21 reprezentacije. Trener Rainer Adrion, je poveo dva-dječaka Bayerna u Ukrajinu. Tu je i turnir za Kup Lobanowski. Protivnik u prvom polufinalu u utorak u glavnom gradu Kijevu je Turska. U drugom se polufinalu turnira sastaju domaćini i Iran. U srijedu su na programu i druge utakmice za plasiranje na svjetsko prvenstvo. Tako uz Maria Gomeza & Co, Ivica Olić i Danijel Pranjić idu u Minsk gdje igraju protiv Bjelorusije i pobjeda samo dolazi u obzir, a nešto lakši način ima Franck Ribery s Francuskom reprezentacijom. Ekipa Tricolora mora se susresti s Farskim otocima. Van Gaal i francuski trener Raymond Domenech pristali su da Ribéry sudjeluju u putovanju, ali da ne igra utakmicu.

Tymoshchuk protiv Altintopa

Čak i ako se ne radi o utakmici za bodove za Svjetsko prvenstvo Hamit Altintop i Anatoliy Tymoshchuk odigraće zanimljivu utakmicu. Dva vezna igrača FC Bayerna odigraće testnu utakmicu u izravnom dvoboju između Ukrajine i Turske u Kijevu.

Također test utakmice igraju Edson Braafheid u Nizozemskoj i Daniel van Buyten s Belgijom. Dok van Buyten s Belgijom u Pragu igra protiv Češke Republike, Braafheid u Amsterdamu igra protiv Engleske. Nažalost, njegov zemljak Mark van Bommel neće sudjelovati zbog povrede njegove lijeve noge kao i Martin Demichelis (rastrgan ligament). Argentinac je trebao braniti boje svoje domovine protiv Rusije u Moskvi.

preuzeto i prevedeno sa bayernove stranice/zabranjeno kopiranje

by  http://bayernmunchen.prophp.org

hary19
ma koga sta zanima nek se meni obrati porukom pa cu mu ja fino da objasnim..

7 komentara

Komentariši